Trash’ure Taarten

Ca. 30% van het geproduceerde eten, gaat verloren. Om dit voedsel te produceren, zijn grondstoffen en hulpbronnen nodig, zoals water, land en energie. Volgens de VN is voedselverspilling goed voor bijna 10% van onze totale broeikasgasemissies. Het globale waterverbruik van voedselverspilling is jaarlijks 250 km3, dat is 3x de inhoud van het meer van Genève. Het produceren van al dit verspilde eten kost ons jaarlijks 28% van al het landgebruik en daarmee wereldwijde ontbossing. Bij Trash’ure Taarten gaan we voedselverspilling tegen, door producten die anders weggegooid zou worden, te gebruiken in onze hoogwaardige patisserie. Daarmee zorgen we ervoor dat waardevolle grondstoffen niet verloren gaan. Het voorkomen afval is het meest circulaire en staat boven bijv. vergisting en composteren.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel dit project

Facebook
Twitter
LinkedIn